Online vergelijken!

Topbrewer; koffie uit de kraan

Van bepaalde dingen droom je wel eens, een geldboom in de tuin, een lopende koelkast of koffie uit de kraan. Dat laatst kan nu met de Topbrewer! De eerste twee helaas nog niet.. De Topbrewer is een nieuw product van het Deense Scanomat. Het is een stijlvolle strakke, minimalistische kraan die toch functioneel is. Qua design net iets strakker als de bekende Quoocker.

De Topbrewer van Scanomat zet koffie, thee en koud water

Het is geen normale huis-, tuin- en keukenkraan, het is een koffiekraan. Mooi, strak en uniek design, minimalistisch Deens design maar toch functioneel. Het bedrijf Scanomat brengt met de Topbrewer een unieke oplossing op de markt een heuse koffiekraan. Deze Topbrewer is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar zoals we gewend zijn van het bedrijf Scanomat zal de Topbrewer wel degelijk in de markt opgenomen gaan worden en in de luxere keukens van het hogere segment geplaatst worden.
Nog iets vernuftigs, de Topbrewer kan volledig bediend worden door een smartphone of tablet met daarop de besturingssystemen van Apple (IOS) of Android (4.3 of hoger). Mocht je niet in het bezit zijn van deze “moderne” apparaten dan is er ook een standaard bediening in het keukenblad mogelijk.

De bediening van de Topbrewer

Het bedieningsmenu ziet er handig en eenvoudig te gebruiken uit, zie hiervoor het bijgevoegde filmpje. Zelfs iemand met minder ervaring met touchdeviced als een smartphone of tablet kan hiermee gemakkelijk uit de voeten. Het apparaat is een alleskunner die een perfecte koffie, cappuccino, latte machiato en espresso produceert. Maar niet alleen de traditionele koffievarianten staan op het menu. Ook een thee en chocolademelk zijn met de Topbrewer te maken. De quooker lijkt daardoor een overbodig apparaat te worden.

De werking van de Topbrewer

De meeste koffiemachines maken na eenmaal ingesteld te hebben op smaak en hoeveelheid dezelfde smaak en hoeveelheid koffie. Met de bediening van de Topbrewer maak je een persoonlijk bakje koffie wel heel gemakkelijk. De smaak is uitmuntend. Daarnaast is de snelheid van de Topbrewer uniek te noemen. Binnen slecht 15 seconden heb je een heerlijk vers gezet kopje koffie. Daar kunnen vele espressomachines niet aan tippen. (We houden de prijs nog even voor je geheim, lees snel verder)
De combinatie met het kunnen schenken van koude den warme dranken vlak achter elkaar is uniek. Er is nog geen product op de markt dat dat kan. Koud water is normaal uit de kraan, maar ook Jus d’orange? De Topbrewer leverancier heeft een specifiek concentraat gemaakt om deze jus d’orange te kunnen maken.
De hoogwaardige maalsystemen en doordachte opwarming van het water zijn van bijzondere klasse. Elk onderdeel van de totale mechaniek is van een robuuste degelijke Deense kwaliteit.

Inbouw van de Topbrewer

Het apparaat is op een eenvoudige manier in je nieuwe of bestaande keuken in te bouwen. Hiervoor dien je wel een keukenkastje op te offeren. Maar tegen de tijd dat wij een Topbrewer kunnen kopen is dat ene keukenkastje het probleem niet meer. En het gaat nog mooier worden!

Daarnaast hebben de bedenkers van de Topbrewer zich goed verplaatst in de doelgroep. Ik zie een wat oudere welvarende man voor mij. Het apparaat reinigt zichzelf! Als je nu denkt ik ben verkocht dan kan dat. Maar als je in het topsegment een inbouw koffiemachine wilt kopen betaal je al snel een prijs van € 2.000,00. De Topbrewer kost wel even iets meer, de Topbrewer is verkrijgbaar vanaf € 13.000,00 exclusief BTW.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Bestekoffiemachine.nl
Logo
Enable registration in settings - general