Online vergelijken!

Spijkerbroek met de kleur door koffie

Je kent het wel een heerlijk kopje koffie op het terras op een wankel tafeltje en BAM de koffie valt om zo op je spijkerbroek. Vrijwel iedereen zal hier van balen. Toch is er een Canadees jeansmerk “Nakend and Famous jeans” die hier anders over denken. Naked and Famous jeans is gespecialiseerd in het maken van de exclusievere Japanse spijkerbroeken (spijkerbroeken vanaf €200,-).

naked-famous-denim-weird-guy-coffee-dyed-selvedge1-489x380

Zij hebben dit seizoen een exclusieve jeans gemaakt met een koffiekleur die ook daadwerkelijk is verkregen door de katoenen draden te kleuren in het koffiegruis dat over is gebleven na het maken van de koffie. Een jeans volledig overgoten met koffie dus eigenlijk. De kleur is diep in de katoenen draden getrokken waardoor de bruine jeans bruin zal blijven ook na een eventuele wasbeurt van deze jeans. Het mooiste is om deze jeans niet te wassen en op een natuurlijke manier te laten slijten.

De Naked and Famous coffee dyed selvage jeans is verkrijgbaar in een oplage van slechts 300 stuks. Baretta Jeans uit Den Haag heeft een aantal van deze jeans weten te bemachtigen en zijn online te koop of in hun winkel in Den Haag. 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Bestekoffiemachine.nl
Logo
Enable registration in settings - general