Online vergelijken!

De lekkerste koffie zetten met een app

Delonghi gaat met de tijd mee. Maak de beste koffie met een simpele handeling op je Iphone app of Android app. Op de Delonghi volautomatisch koffiezetapparaat PrimaDonna Elite kun je er maar liefst zes verschillende koffiesoorten mee zetten en geheel in te stellen op sterkte, hoeveelheid. Bereid je met slechts één druk op de knop heerlijke koffie-/melkspecialiteiten, zoals cappuccino, latte macchiato, flat-white of espresso macchiato, helemaal naar wens.

Bekijk de commercial van DeLonghi’s nieuwste aanwinst en zie wat er allemaal mogelijk is met deze volautomatische koffiemachine.

De zes verschillende koffiesoorten kunnen allen maar liefst 21 smaakprofielen onthouden. Dus heeft je partner, collega of huisgenoot een andere voorkeur qua sterkte, de Delonghi onthoudt het via de app en schotelt jou precies het juiste bakje koffie voor.

De Delonghi primadonna elite is niet goedkoop maar bied wel enorm veel mogelijkheden voor de gebruiker. Je besteld de Primadonna Elite van DeLonghi voor 1699,-

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Bestekoffiemachine.nl
Logo
Enable registration in settings - general