Online vergelijken!

Koffie betalen per minuut

Koffie betalen per minuut in plaats van per kopje. Dat klinkt raar in onze oren maar is werkelijkheid aankomende twee weken bij “Broer Bretel” in de Nassaustraat op het Eilandje in Antwerpen. Je betaald er aankomende twee weken alleen voor de tijd die je er doorbrengt en niet voor de genuttigde koffie en thee. Broer Bretel is omgedoopt tot het Slow Time Café.

Maar hoe werkt dat dan, koffie betalen per minuut?

Het is een qualitytime concept geworden waar de tijd dat je er doorbrengt voorop staat. Daarom betaal je niet per kopje koffie maar per minuut die je spendeert in het Broer Bretel café. Het concept is eerder vertoont in Brussel en komt vanuit misschien wel de stad bekend om de vele horeca zaken met qualitytime, Berlijn. Eigenaar Toon Craen (zie foto) zegt: “Het intrigeerde mij enorm, alleen daarom wil ik het eens uitproberen. We zijn benieuwd of het gaat werken.

Toon Craen werkt samen met zijn broer Jens in de zaak. Jens is van de service en terwijl hij wat bezoekers bedient en aangeeft dat je de thee binnen 3 minuten op de perfecte sterkte hebt. Hij geeft deze tip waarschijnlijk altijd mee maar het zet te trend voor het Slow Time Café. Het idee is om de steeds meer gehaaste bezoekers te laten onthaasten en te laten genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Boer Bretel is gevestigd in de Nassaustraat 7, Eilandje (Antwerpen) en zeker het bezoeken waard.

Probeer zelf ook eens wat langer te genieten van een kop koffie. Bekijk hier het volledige assortiment espressomachines.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Bestekoffiemachine.nl
Logo
Enable registration in settings - general