Online vergelijken!

A Coffee a day keeps the doctor away

Uit onderzoek van het NPR is gebleken dat koffie ons een langer leven bezorgt. De onderzoekers van de Harvard School of Public Health hebben ontdekt dat koffiedrinkers ruim 15% minder kans hebben om vroeg te overlijden. Zo hebben koffiedrinkers een kleinere kans op hart- en vaatziekten, Parkinson en type 2 diabetes. Het effect is merkbaar vanaf 2 kopjes koffie per dag.
Volgens de onderzoekers van de Harvard School of Public Health heeft dit te maken met de verschillende bestandsdelen in een koffieboon.
Dat de onderzoekers van de Harvard School of Public Health wel van een goed kopje koffie houden blijkt wel, ze doen al sinds 2005 onderzoek naar het gebruik van koffie. Onderstaande een samenvatting van de belangrijkste koffie-onderzoeken.

De belangrijkste koffie onderzoeken door de Harvard School of Public Health

  • In 2005 was er sprake van dat overmatig koffiegebruik de oorzaak zou zijn van een hoge bloeddruk, uit onderzoek is zelfs het tegendeel bewezen, koffie verbeterd zelfs de bloeddruk.
  • Het regelmatig drinken van koffie (2-3 kopjes per dag) verlaagt het risico op een dodelijke vorm van prostaat kanker
  • In 2012 bleek uit een onderzoek dat bij het drinken van 3 kopjes koffie de kans op huidkanker met 20% verminderd.
  • In 2013 hebben ze weten te onderzoeken dat het nuttigen van koffie de kans op zelfmoord verminderd.
  • In 2013 hebben ze flink wat koffie gezet want ook toen is onderzocht dat het overmatig gebruik van koffie geen verhoging vormt van verschillende ziektes maar zelfs de meeste hart en vaatziektes verlaagt.
  • Het onderzoek over type 2 diabetes toont aan dat bij het vermeerderend drinken van koffie met 2 kopjes per dag over een periode van 4 jaar dat het type 2 diabetes verminderd met 11%.

Het onderzoek is verricht met een normaal kopje koffie, geen melk, slagroom, suiker etc etc. Heb je nu direct zin in een goede bak koffie gekregen bekijk dan hier alle koffiemachines

Voor het volledige onderzoek verwijzen we naar de Harvard School of Public Health (Engelstalig).

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Bestekoffiemachine.nl
Logo
Enable registration in settings - general